Uw voordelen

Vakkundige opmeting en montage
10 jaar garantie
Ruimtebesparend
Leverbaar in 50 kleuren
Optische vergroting van de leefruimte
 
 

Ruimte

Een van de meest genoemde argumenten voor schuifdeuren is dat schuifdeuren ruimte kunnen besparen: waar een open draaideur in de kamer staat, kan daar geen meubel worden geplaatst. Daardoor gaat er ongeveer een vierkante meter ruimte verloren en met de huidige huizenmarkt komt er een mooi bedrag uit als je de prijzen vermenigvuldigt met de deuren.

Kwaliteit

Onze schuifdeuren toveren de buitenmuur om in een transparante glazen pui. Ze openen de leefruimte naar een open architectuur met royale overgangen tussen binnen en buiten. Onze producten staan garant voor een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden, gebruiksgemak en een hoge mate van veiligheid. Tegelijkertijd combineren onze Monorail schuifdeuren uitstekende warmte-isolatie met de beproefde eigenschappen van de profielseries Monorail.

Geproduceerd naar eigen wens

Alle kunststof schuifpuien zijn in de door u gewenste stijl, Ral-kleuren glans, mat of houtnerfmotief leverbaar. Ook kunt u een keuze maken voor de gewenste isolerende beglazing naar uw eigen voorkeur.

Een handige tip is om uw schuifpui meteen te voorzien van een plissé hordeur. Zo houdt u vliegende insecten op een effectieve manier buiten de deur.

Tools

Brochure

Kleurencollectie

Recycling

Leencheck

Subsidiecheck

Adviesgesprek inplannen

Een stukje zekerheid

De kunststof kozijnen worden in een hoogwaardige productiehal volgens de KOMO-keur normen geproduceerd. Wij gebruiken gecertificeerde hang-en-sluitwerk die door onze monteurs vakkundig bij u thuis wordt gemonteerd. 

crossmenu
Chat openen