Kunststof kozijnen

Elegant: de nieuwe profielserie voor kunststof kozijnen 

Elegant, dat is de nieuwe profielserie voor onze kunststof kozijnen. Met Elegant presenteert onze producent Deceuninck de opvolger van de succesvolle Zendow-lijn. Elegant is voor elke woonstijl een passende en duurzame oplossing, van modern, klassiek, landelijk tot tijdloos. Deze nieuwe lijn is leverbaar in maar liefst 50 verschillende kleuren o.a. in mat, glanzend en houtnerfmotief.

Voor elke stijl een passende oplossing

Van strak, exclusief tot minimalistisch, uniek en nieuw in het pvc-landschap, aangevuld met een meer tijdloos, afgerond model. Het zeer uitgebreide kleurenpallet en de warme houtstructuren dragen bij aan de grote populariteit van de ‘niet van natuurlijk hout te onderscheiden’ nieuwe lijn in kunststof kozijnen en deuren.

Extreem duurzaam en hoge isolatiewaarde

De Elegant profielen zijn van binnenuit extra verstevigd en bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan een optimale lucht-, water en windbestendigheid. Het oppervlak van de pvc is super krasbestendig en gegarandeerd kleurvast. Doordat er in de Elegant profielen geen staalversterking meer is toegepast is ook de koudebrug verdwenen. Dat draagt bij aan een nog hogere isolatiewaarde. In alle weersomstandigheden bieden onze kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen dus steeds het gewenste comfort. Kunststof is van nature een isolerend en dus ook warmte-isolerend materiaal. Het meerkamersysteem van de Elegant kunststof profielen hebben uitstekende thermische kwaliteiten en leveren behalve wooncomfort ook een flinke energiebesparing op.

Geluidscomfort en veiligheid

Onze Elegant kozijnen en deuren zijn niet alleen prachtig om te zien, bijzonder duurzaam en zeer goed isolerend, maar ze bieden ook geluidscomfort en dragen in hoge mate bij aan de inbraakbeveiliging van uw woning. In onze kunststof kozijnen kunnen diverse glasdiktes worden toegepast. Dat zorgt niet alleen voor extra isolatie tegen warmte en kou, het biedt ook extra geluidscomfort. De oersterke Elegant profielen voorzien van dikke isolerende beglazing en hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk zijn een nachtmerrie voor inbrekers. Daarnaast voldoen al onze producten uiteraard aan alle brandvoorschriften.

Eenvoudig te onderhouden

Van onze Elegant kozijnen en deuren kan je levenslang (40 tot 50 jaar) zorgeloos genieten. Onze kunststofprofielen zijn van de hoogste kwaliteit en vergen weinig onderhoud. Regelmatig schoonmaken met een licht vochtige doek is voldoende. De pvc is vuilafstotend, weerbestendig en bestand tegen corrosie. Kunststof heeft als voordeel dat het niet rot. Het is daarnaast heel sterk en trekt niet krom. Ook vocht en zonlicht tasten de profielen niet aan. Schilderen en oliën, klusjes waar de meeste mensen een hekel aan hebben, behoren definitief tot het verleden. Tel daarbij op dat kunststof kozijnen en deuren in aanschaf ongeveer 25% goedkoper zijn dan hout en u komt tot de conclusie dat investeren in Elegant kunststof kozijnen en deuren van Amra in allerlei opzichten de moeite waard is.

Vraag een adviesgesprek aan

Eigentijds

Modern

Landelijk

crossmenu
Chat openen