Uw voordelen 

Uitstekende isolatiewaarden
Lange levensduur
10 jaar garantie
Hoogste kwaliteit
Duurzaam
Veilig

Welk profiel past bij uw woning?

Landelijk

              Verdiept, eigentijds en Nederlands

Modern

          Modern, strak en minimalistisch

Buitenstedelijk

              klassiek of pastorijstijl.

Uniek

Van strak, exclusief tot minimalistisch, uniek en nieuw in het pvc-landschap, aangevuld met een meer tijdloos, verdiept model. Het zeer uitgebreide kleurenpallet en de warme houtstructuren dragen bij aan de grote populariteit van de ‘niet van natuurlijk hout te onderscheiden’ nieuwe lijn in kunststof kozijnen en deuren.

Elegant is leverbaar in 50 verschillende kleuren o.a. in mat, glanzend en houtnerf. De Elegant profielen zijn van binnenuit extra verstevigd en bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan een optimale lucht-, water en windbestendigheid.

Duurzaam

Onze kozijnen en deuren zijn bijzonder duurzaam en zeer goed isolerend, maar ze bieden ook geluidscomfort en dragen in hoge mate bij aan de inbraakbeveiliging van uw woning. In onze kunststof kozijnen kunnen diverse glasdiktes worden toegepast. Dat zorgt niet alleen voor extra isolatie tegen warmte en kou, het biedt ook extra geluidscomfort. De sterke Elegant profielen voorzien van dikke isolerende beglazing en hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk.

zEKERHEID

De kunststof kozijnen worden in een hoogwaardige productiehal volgens de KOMO-keur normen geproduceerd. Wij gebruiken gecertificeerde hang-en-sluitwerk die door onze monteurs vakkundig bij u thuis wordt gemonteerd.

Brochure

Kleurencollectie

Configurator

Recycling

Leencheck

Subsidiecheck

crossmenu
Chat openen