Profiteer van de grote voordelen van kunststof kozijnen en deuren

AMRA is gespecialiseerd in het leveren en monteren van zeer kwalitatieve en uiterst betaalbare kunststof kozijnen en deuren voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie van uw woning. Er zijn tal van voordelen en redenen waarom u er slim aan doet om voor kunststof in plaats van hout te kiezen. Wij zetten de belangrijkste voor u op een rijtje. 
Kunststof kozijnen en deuren zijn bij aanschaf gemiddeld 25% goedkoper dan kozijnen en deuren van hout.
Kunststof kozijnen en deuren gaan ongeveer 2 keer zo lang (circa 50 jaar) mee dan houten kozijnen en deuren.
Kunststof kozijnen en deuren vergen vrijwel geen onderhoud. Regelmatig schoonmaken met een vochtige doek is afdoende. Bij houten kozijnen en deuren zit je steeds opnieuw met kostbaar en tijdrovend schilderwerk.
Onze kunststof kozijnen en deuren worden vervaardigd van hoogwaardige en gerecyclede kunststof profielen van het topmerk Deceuninck. Het is daarmee een circulair en dus zeer duurzaam product. Er hoeven geen bomen voor te worden gekapt en schadelijke houtrotvuller, plamuur, primer en verfproducten voor te worden gebruikt.
Kunststof kozijnen en deuren koop je meteen in de door u gewenste stijl (alledaags, tijdloos, strak, modern, ouderwets of nostalgisch) en in de RAL-kleur(en) die passen bij uw woning. In mat, glans of houtnerf uitgevoerd zijn onze kunststof kozijnen en deuren niet van natuurlijk hout te onderscheiden.
Kunststof kozijnen en deuren van AMRA worden geleverd met HR ++ glas en hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Dat komt mede door de zorgvuldige afwerking van de naden door ons montageteam.
Onze kunststof kozijnen en deuren worden standaard voorzien van Politiekeurmerk hang- en sluitwerk. Dat zorgt voor goede inbraakpreventie en in veel gevallen voor een lagere premie voor uw inbraakverzekering.
Kunststof kozijnen en deuren zijn eenvoudig uit te voeren met kiep-kantel ramen, ventilatieroosters, horren (rol of vast) en hordeuren (plissé of scharnierend) voor optimale ventilatie
Kortom, investeren in kunststof kozijnen en deuren van AMRA is een verstandige en vooral duurzame investering. Bekijk onze producten en neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
crossmenu
Chat openen