Veelgestelde vragen

Algemeen

De levertijden bedragen tussen de 10 weken en 15 weken, dit hangt er geheel af van de periode waarin de werkzaamheden verricht dienen ter worden.

U kunt ervan uitgaan dat wij 2 tot 3 kozijnen per dag monteren en afwerken. Het hangt natuurlijk af van de grootte van de elementen en de situatie. 

 

Ja, al kunststofproducten kunnen na hun levensduur opnieuw gerecycled worden. Deceuninck zelf heeft een capaciteit van 45.000 ton per jaar om pvc te recyclen.

Dat is mogelijk maar niet verplicht. Nadat u een vrijblijvend adviesgesprek hebt aangevraagd, zal een van onze adviseurs contact met u opnemen om een adviesgesprek bij u thuis in te plannen. Samen met de adviseur bespreekt u uw wensen/behoeftes en zal de adviseur de kozijnen opmeten met professioneel meetgereedschap. Aan de hand van de informatie die is verkregen tijdens het adviesgesprek, ontvangt u binnen 1 week van ons een vrijblijvende offerte. 

Via het contactformulier kunt u uw gegevens invullen. Binnen enkele werkdagen zal een van onze adviseurs contact met u opnemen om u verder te helpen in het proces.
Klik hier voor het contactformulier.
 

Ja, u heeft 10 jaar garantie op al onze aangeboden producten en daarnaast nog een 10 jaar garantie op montage.

crossmenu
Chat openen