Uw voordelen

10 jaar garantie op uw voordeur
10 jaar garantie op montage
Ruim aanbod
Op maat gemaakt naar uw wens
Vakkundige opmeting en montage
Hoogste kwaliteit
 
 

Uw voordeur in 3 stappen

Kies uw deur

Beglazing

Accessoires

Kwaliteit

Een voordeur moet zowel functioneel als decoratief zijn. Als element in de gevel draagt de deur in belangrijke mate bij aan het totaalbeeld van de woning. Tegelijkertijd moet de voordeur inbraakveilig, weersbestendig, warmte-isolerend, energiezuinig, stabiel, onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar zijn.

Omdat de voordeur een onderdeel is dat lang meegaat, moet er gekozen worden voor een deur van de hoogst mogelijke kwaliteit. Kunststof is een bijzonder duurzaam materiaal en wordt daarom niet alleen gebruikt voor kozijnen, maar ook vaak voor deuren.

Geproduceerd naar eigen wens

Alle kunststof deuren zijn in de door u gewenste stijl leverbaar. De kleur, stijl, beglazing en materiaal kunt u zelf samenstellen, zodat het mooi bij uw woning zal passen. Ons advies is om uw kunststof achterdeur meteen te voorzien van een op maat gemaakte scharnierende hordeur of plissé hordeur. Zo houdt u vliegende insecten op een effectieve manier buiten de deur.

Zekerheid

De kunststof kozijnen worden in een hoogwaardige productiehal volgens de KOMO-keur normen geproduceerd. Wij gebruiken gecertificeerde hang-en-sluitwerk die door onze monteurs vakkundig bij u thuis wordt gemonteerd.

  Tools

Inspiratie

Leencheck

Subsidiecheck

Adviesgesprek inplannen

crossmenu
Chat openen